ȘTRANDUL BALNEAR DIN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN ESTE PREGĂTIT PENTRU DESCHIDERE!

De când s-a încheiat starea de urgență, lucrurile au început să revină la programul normal, măsurile restrictive fiind relaxate treptat. Astfel, fiind sezon estival, se așteaptă deschiderea ștrandurilor pentru ca populația să se poată relaxa și răcori în zilele călduroase de vară.

Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin a demarat lucrările curățare și igienizare a Ștrandului Balnear de la Schela, ca acesta să fie gata de deschidere în condiții de siguranță.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, copil, în aer liber şi natură

,,Am pregatit ștrandul balnear pentru deschiderea sezonului estival, la data la care autoritățile responsabile vor permite acest lucru.Luăm toate măsurile care se impun, pentru ca această importantă bază de agrement să poată primi severinenii în condiții de siguranță și în această vară.”,a declarat Primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Astfel, s-au efectuat lucrări de:

✅ curățirea plajelor și a vegetației
✅ înlocuirea materialului lemnos deteriorat
✅ înlocuirea obiectelor metalice uzate
✅ curățarea și vopsirea cuvelor bazinelor
✅ vopsirea mobilierului urban
✅ igienizarea suprafețelor de contact
✅ înlocuirea pieselor uzate și recondiționarea toaletelor publice.

Next Post

CARTIERUL CRIHALA VA AVEA UN SPAȚIU MULTIFUNCȚIONAL DE RECREERE, SPORT ȘI EDUCAȚIE CONSTRUIT CU FONDURI EUROPENE!

mie iun. 24 , 2020
Un nou proiect care revitalizează zona parcului din Cartierul Crihala, prin reutilizarea unui teren abandonat și oferă severinenilor o nouă locație modernă pentru agrement și petrecerea timpului liber. ,,Am început lucrările de modernizare a zonei de la fosta biserică de carton, din cartierul Crihala, unde pe o suprafață de aproximativ […]

You May Like