ANUNT PUBLIC – COMUNA MALOVAT

INFORMARE
Aceasta informare este efectuata de Comuna Malovat cu sediul in localitatea Malovat, judetul Mehedinti, ce intentioneaza sa solicite la SGA Mehedinti, aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea proiectului Instalatii de captare apa subterana prin foraj in satul Negresti, comuna Malovat, judetul Mehedinti.
Aceasta investitie este noua.
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 26.09.2023.


Next Post

DEZASTRU LA BUTOIEȘTI! OAMENII NU AU APĂ, PRIMARUL DOARME ÎN BIROU

vin oct. 6 , 2023
Alimentarea cu apa a comunei Butoiesti a fost oprita datorita faptului ca nu a fost achitata factura restanta la energia electrica. Vreau sa va spun de la inceput ca apa furnizata prin retea era nepotabila inca de la infiintarea serviciului public de  alimentare cu apa si canalizare al comunei Butoiesti, […]

You May Like