Comuna Balta din judetul Mehedinti – Un loc cu numeroase obiective turistice!

Comuna Balta este un loc cu perisaj carstic , cu multe obicetive turistice de vizitat ! Pe langa frumusetile naturii pe care le ofera , implicarea primariei se poate vedea cu ochiul liber , iar localniciii sunt foarte mandrii de investitiile facute!

Comuna Balta se bucura acum de un camin cultural modern , cu toate aparaturile necesare !

Căminul cultural din comuna Balta , satul Prejna a fost un proiect de succes. Este un loc modern de care localnicii sunt mandrii! Acestia spun ca daca ar concura pentru cel mai mai frumos camin cultural al Mehedințiului, cu siguranță ar câștiga locul I !

În continuare localnicii din Comuna Balta vor avea parte de astfel de proiecte cum au avut și până acum! Prin frumusețea ei, aceasta zona merită toată implicarea , iar actualul primar a făcut și va face toate investițiile necesare pentru modernizarea acestei zone turistice din Județul Mehedinți!

Next Post

Copiii care s-au născut în era tehnologiei!

joi iun. 25 , 2020
Tehnologia face parte din viata noastra! La nivel mondial peste trei miliarde de oameni folosesc Internetul! Pentru multi dintre noi este floare la ureche folosirea oricarui gen de astfel de dipozitive, insa pentru vechiile generatii, procesul a fost mai greu! În lumea actuală trăim în era tehnologiei avansate. Fiecare parte […]

You May Like