ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU ELEVII DIN BREZNIȚA OCOL


?Publicat: 12 iulie 2022


Elevii care învață la Școala Gimnazială din Breznița-Ocol vor beneficia de cele mai moderne
condiții de învățământ. Unul dintre cei mai performați primari din județul Mehedinți, Cătălin
Drăghici, a depus toate eforturile pentru ca sălile de clasă să fie dotate cu echipamente IT inteligente, cu ajutorul cărora cunoștintele să fie asimilate mult mai rapid și plăcut!


“Copiii de la Școala Primară cât si cea Gimnazială, au primit cu toții tablete. Este un proiect din fonduri europene prin programul Rațional Competitiv, într-un numar de 140 de tablete, laptopuri pentru domnii profesori, cât și table in- teractive, camere web. Le urez succes, sper să aibă rezultate cât mai bune la învățătură, iar acum au și condițiile necesare.”, a transmis Cătălin Drăghici, primarul comunei Breznița-Ocol.

Comuna Breznița-Ocol este un exemplu de urmat, fiind printre puținele din țară care beneficiază de astfel de condiții în sistemul de învățământ. Aceste echipamente moderne vor servi ca suport pentru organizarea lecțiilor într-un mod mai atractiv pentru elevi și la îmbunătățirea performanței lor, inclusiv în timpul pandemiei COVID-19.


“Lumea se schimbă și odată cu ea, trebuie să schimbăm și noi sistemul de invățământ, trebuie să găsim metode și mijloace moderne de predare, învățare, evaluare, care să atragă copilul la școală. Îl felicit pe domnul director, pe domnul primar pentru acest proiect, deoarece foarte puține școli din mediul rural au așa ceva .Mă bucur că au fructificat această oportunitate, îi felicit încă o dată și sper ca aceeași cale să o urmeze și alte școli, acesta să fie un exemplu de bună practică. La cercurile noastre cu directorii, chiar aș dori ca dânsul și alte școli din mediul rural, care au fost foarte bine dotate, să își prezinte rezultatele și să fie un bun exemplu pentru celelalte.”, a transmis Alin Tomoescu, Inspector Școlar General Isj Mehedinți.

“Este un moment deosebit pentru cadrele didac- tice, pentru elevi și pentru părinții acestora. Este un proiect implementat de Școala gimnazială BreznițaOcol, în care am reușit să obținem 140 de tablete, suficiente pentru fiecare elev al unității noastre din învățământul primar și gimnazial. Au beneficiat toți colegii de laptopuri, în nr de 26, au fost modernizate 11 săli de clasă care au în dotare table inteligente, panou de proiecție, videoproiector, calculator, cameră web.”, a transmis Dîrpeș Iulian, Director Școala Gimnazială Breznița-Ocol

Elevii de toate vârstele așteptau cu nerăbdare sosirea acestor dispozitive, întrucât își doreau o schimbare, iar în cazul unui nou val de pandemie, cu toții, indiferent de posibilități, vor putea participa la cursuri on-line fără nicio problemă.

Next Post

CONSULTAȚII MEDICALE GRATUITE ÎN BREZNIȚA - OCOL

vin sept. 9 , 2022
?Publicat: 09 septembrie 2022 În perioada 26 – 27 august, comuna Breznița – Ocol a găzduit ‘’Caravana de bine – Alege un viitor sănătos!’’.Primarul Cătălin Drăghici, un om implicat și un bun profesionist, susține de fiecare dată toate acțiunile benefice pentru oamenii pe care îi reprezintă. Pentru acesta sănătatea cetățenilor este […]

You May Like