ACVARIUL DIN SEVERIN – UN CONCEPT EUROPEAN

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Muzeul Regiunii portilor de fier este o mandrie pentru mehedinteni. Modernizat la standarde europene, dupa luni intregi in care a stat inchis , in decursul zilei sambata, acvariul a fost redeschis. A fost nevoie de eforturi substantiale pentru reabilitarea acestuia intr-un nou concept . Investitiile au fost considerabile, fiind realizate cu ajutorul Consiliului Judetean Mehedinti .

În decursul zile de sâmbătă a avut loc inaugurarea acvariului din cadrul muzeului Regiunii Portilor de Fier. Totodată a avut loc lansarea campaniei de promovare ,,Muzeul este al Vostru ” .

Atat copiii , cat si adultii se vor putea bucura de un nou concept , acvariul fiind reabilitat si modernizat la standarde europene , iar din septembrie acestia vor putea vizita si celelalte expozitii ale sectiilor de stiintele naturii si arheologie istorică.

S-au depus eforturi considerabile din partea presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti , Aladin Georgescu , pentru a reda acest obiectiv cultural severinenilor , dar si turistilor .

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare


Muzeul va contribui considerabil la creșterea numărului de turiști în zonă. Prin investițiile realizate cu ajutorul Consiliului Judetean Mehedinti în ceea ce privește reabilitarea si modernizarea muzeului la standarde europene , obiectivele cultural istorice din judetul nostru vor fi cunoscute , astfel incat zona va fi reintrodusă intr-un circuit turistic european .

Până pe data de 30 septembrie, severinenii se pot bucura de acces gratuit în incinta Muzeului Regiunii Porților de Fier.

Next Post

Comuna Balta din judetul Mehedinti - Un loc cu numeroase obiective turistice!

joi iun. 25 , 2020
Comuna Balta este un loc cu perisaj carstic , cu multe obicetive turistice de vizitat ! Pe langa frumusetile naturii pe care le ofera , implicarea primariei se poate vedea cu ochiul liber , iar localniciii sunt foarte mandrii de investitiile facute! Comuna Balta se bucura acum de un camin […]

You May Like