PROIECTUL HERCULES A AJUNS ȘI ÎN BREZNIȚA-OCOL


?Publicat: 07 noiembrie 2022


In perioada 24-29 octombrie, pe durata vacantei scolare, 40 de directii judetene, precum si Directia pentru Sport Mehedinti, alaturi de federatiile sportive nationale, un partener important al acestei  noi editii, sunt implicate in proiect. Pe parcursul saptamanii trecute, copiii cu toate varstele intre 6 si 15 ani din Comuna Breznita-Ocol au participat la cursuri gratuite de intretinere in disciplina fotbal.

Pentru recompensarea dorintei de a face sport , precum si a participarii active si dedicate la proiect, copiii au primit echipament pentru fotbal si diplome de recunoastere a meritelor sportive, care sa le aminteascva de momentele frumoase ale intalnirii cu Hercules.

Primarul COMUNEI Breznita-Ocol, Catalin Draghici, este un edil cat se poate de implicat, acesta cunoscand toate nevoile cetatenilor pe care ii reprezinta. De la sanatate, la educatie, de la infrastructura rutiera la amenajari, acesta incearca sa ofere locuitorilor comunei cele mai calitative conditii de trai astfel ca stiind importanta sportului in viata copiilor, a reusit sa organizeze cursurile gratuite din cadrul proiectului HERCULES.

Ideea acestui proiect nu este nouă, am gândit-o încă de la începutul mandatului meu, ca obiectiv major și mă bucur că ea prinde contur într-un moment în care toată România, de la simpli cetățeni, la guvernanți, este deschisă către sport. Recentele performanțe mondiale care ne-au unit într-o bucurie fără margini au creat emulația perfectă pentru a da startul unui program pe care mi-l doresc de lungă durată. Mișcarea, viața activă și sănătoasă, sportul practicat la nivelul copiilor și juniorilor sunt soluția pentru o Românie sănătoasă, puternică și performantă. Fiecare copil poate fi un mic Hercules! Haideți la sport!”, a transmis Eduard Novak, Ministrul Sportului.

Next Post

Anunţ public - Comuna Braniștea

joi aug. 31 , 2023
COMUNA BRANIȘTEA, titular al proiectului „Construire pod peste Râul Drincea în localitatea Braniștea, comuna Braniștea, județul Mehedinți„, propus a fi amplasat în județul Mehedinți, intravilanul comunei Braniștea, satul Braniștea, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți în cadrul procedurilor de evaluare […]

You May Like