POIANA BELETINA – IMPRESIONANTĂ PRIN PEISAJ, ISTORIE, LEGDENDĂ ȘI TRADIȚII!

Poiana Beletina din Muntii Mehedintiului intampina, indiferent de sezon, turistii de pretutindeni. Traseul pana aici ofera privelisti impresionante de jur imprejur, iar odata ajunsi, turistii pot observa ca Poiana Beletina dispune de o varietate de forme de relief, dar si de o istorie si o legenda care o fac , fara doar si poate, unica fata de alte poieni !

Poiana Beletina  reprezinta o adevarata atractie turistica in Romania. Este situata in Muntii Mehedinti, localitatea Isverna. Incarcata de traditie, istorie, dar si legende, Poiana Beletina atrage cu sigurante turisti de pretutindeni. 

Plimbarea prin Poiana Beletina le oferă turistilor o varietate de imagini memorabile. Fagi batrani, campuri de lapiezuri, iar crovurile se contureaza ca niste aerne.  Depresiuni carstice , circulare in forma de palnie, crovurile incanta privirile turistilor, iar campurile de lapiezuri fac deliciul traseului.

 Oamenii care traiesc aici iubesc aceste meleaguri, asteptand cat mai multi turisti.

De asemenea, puteti trece prin sălașe și stâne de oi. Atat de incantati de ceea ce poiana ofera, oamenii care stau aici la stana, intre munti , parca nu isi mai doresc sa coboare in sat.

Cu siguranta, urcarea aduce cu sine o priveliste impresionanta de jur imprejur , care nu poate decat sa incante privirile turistilor .

Next Post

Comuna Breznița-Ocol - O Bijuterie Rurală în Mehedinți

mie feb. 23 , 2022
?Publicat: 23 februarie 2022 În inima județului Mehedinți, între dealurile blânde și câmpurile fertile, se află comuna Breznița-Ocol. Această așezare liniștită este ca o poveste rurală, unde tradițiile vechi și peisajele pitorești se împletesc pentru a crea un colț autentic al României. Breznița-Ocol păstrează cu mândrie farmecul rural autentic, cu […]

You May Like