ȚIGĂRILE ELECTRONICE VS ȚIGĂRILE OBIȘNUITE

O treime din populatia Romaniei fumeaza!

În căutarea unei alternative pentru fumatul traditional, dovedit deja ca factor important de risc pentru santate, au aparut diverse alte tipuri de tigari, bazate pe sisteme diferite. Desi pana acum nu exista concluzii științifice generale acceptate, cu siguranta nu exista nicio varianta  sigura de fumat.

Fumatul a fost, este și va rămâne o importantă problemă de sănătate publică, însă peste 5 milioane de români cu vârsta peste 15 ani sunt fumători. Pe piață au apărut de-a lungul timpului o gamă variată de tigări sau instrumente de fumat. Părerile sunt împărțite, dar cei mai mulți consideră că țigările electronice sunt mai dăunătoare decât cele clasice !

Unii specialiști au declarat că vaporii inhalați din țigarea electronică sunt asemănători unor gaze toxice!

Vaparea, adică procesul de inhalare a aburilor creat de ţigările electronice, poate afecta vasele de sânge, să reducă ritmul circulaţiei şi să creeze toxine periculoase, potrivit unui studiu. Cu siguranță orice tip de țigări sau instrument de fumat ar trebui evitat!

Next Post

POIANA BELETINA - IMPRESIONANTĂ PRIN PEISAJ, ISTORIE, LEGDENDĂ ȘI TRADIȚII!

joi iun. 25 , 2020
Poiana Beletina din Muntii Mehedintiului intampina, indiferent de sezon, turistii de pretutindeni. Traseul pana aici ofera privelisti impresionante de jur imprejur, iar odata ajunsi, turistii pot observa ca Poiana Beletina dispune de o varietate de forme de relief, dar si de o istorie si o legenda care o fac , fara […]

You May Like