Pompierii au intervenit la salvarea unui pui de barză căzut de pe un stâlp de electricitate!

Pompierii au salvat un pui de barză care a căzut marți seară din cuibul construit pe un stâlp de curent electric în satul bihorean  Tăut, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.

Salvatorii au primit un apel la 112 marți seară, în jurul orei 22.20, de la un localnic care găsise un pui de barză căzut din cuibul aflat la înălţime şi care a cerut ajutorul unui echipaj pentru a urca puiul la loc. 

Pompierii Gărzii Tinca au așteptat ca angajații de la Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice să întrerupă curentul, apoi au montat o scară culisabilă și au pus la loc puiul de barză, în siguranţă, în cuibul de pe stâlpul de electricitate.

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/pompierii-au-salvat-un-pui-de-barza-cazut-de-pe-un-stalp-de-electricitate-1327993

Next Post

Incendiu la cea mai mare platformă de reciclare din Europa.

mie iun. 24 , 2020
O sută de oameni au fost evacuați, în această dimineață, în Buzău. Un incendiu uriaș a izbucnit pe platforma celei mai mari platforme de reciclare din Europa, poluând masiv zona. Din cauza degajărilor mari de fum, populaţia a fost avertizată prin sistemul RO-ALERT să evite zona şi să îşi ia […]

You May Like